Politica De Confidentialitate a Sitului

Toate datele personale pe care dumneavoastra ni le oferiti vor fi integrate intr-un sistem automatizat cu carater personal ale caror titular va fi site-ul www.radubalas.ro, cu scopul de a procesa solicitarea dumneavoastra si a va trimite informatii prin intermediul unor medii de comunicare, inclusiv e-mail.

Va informam ca aveti dreptul de va exercita drepturile de acces, modificare, anulare sau opozitie prntr-o cerere scrisa catre www.radubalas.ro.

Site-ul nostru contine link-uri catre alte site-uri. Nu ne asumam responsabilitatea pentru politica de confidentialitate a acestor site-uri. Va recomandam sa cititi politica de confidetialitate a acestor site-uri. Politica noastra se aplica doar site-ului www.radubalas.ro.

Mentinerea politicii de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica politica de confidentialitate in orice moment, ca raspuns la schimbarea care afecteaza legislatia in vigoare pentru protectia vietii private si a datelor.

Daca vreodata decidem sa schimbam politica de confidentialitate, va vom informa prin intermediul site-ului nostru. Daca am decis, ca din anumite motive sa utilizam informatii cu caracter personal si identificabile intr-un alt scop decat cel stabilit, veti fi informati asupra acestui lucru. Veti avea posibilitatea de a autoriza sau de a refuza, utilizarea acestor informatii intr-un mod diferit.

 Vom folosi informatiile in conformitate cu politica de confidentialitate, care era in vigoare in momentul cand s-au colectat informatiile.