Termeni si conditii

Intregul continut al site-ului www.radubalas.ro este proprietate personala. Toate informatiile prezentate in cadrul site-ului au scop informativ.

Ne rezervam dreptul de a modifica continutul si structura site-ului fara a anunta utilizatorii in prealabil.

Modificarea, transferarea, sau reproducerea continutului acestui site nu se poate face decat cu acordul in scris al www.radubalas.ro. Orice tentativa de a copia, utiliza saumodifica continutul site-ului ne da dreptul de ne adresa instantelor legale competenete pentru sanctionarea acestor fapte.

Ne rezervam dreptul de amodifica in orice moment si fara o notificare in prealabil, modificarea termenilor si conditiilor. Acestea devin active, automat, in momentul publicarii pe pagina.

Utilizarea acestui site se face pe proria raspundere, nu suntem responsabili pentru daunele directe, indirecte, incidentale, punitive sau orice fel de daune legate de utilizarea acestui site.

Acesti termeni sunt guvernati de legile Romaniei, instantele competente avand jurisdictie exclusiva asupra disputelor ce vor aparea in legatura cu continutul site-ului sau a conditiilor de utilizare.